Tingsryds Marknad!

Tingsryds marknad är en återkommande höjdpunkt som lockar tusentals besökare till Tingsryd. Kom hit och möt 100-tals knallar, tivoli och annat skoj!

Fiol, Alejandro Rodríguez Flickr

Korröfestivalen!

Korröfestivalen är definitionen av folkfest. Spelmän och kvinnor i alla åldrar finner ett unikt forum för att jamma och njuta av folkmusik när den är som bäst, tillsammans!

Äppelblom kring södra Åsnen

Lokalproducerat!

Samtidigt som årets äppelblomning avtar börjar jordgubbar, sallad, purjolök och många andra grönsaker bli redo att avnjutas. Norr om Urshult har du verkligen möjlighet att handla lokalproducerad mat.

Bilkyrkogården på Kyrkö mosse

Bilkyrkogården på Kyrkö mosse figurerar som inspelningsplats för den franska artisten TALs senaste musikvideo. Andra inspelningsplatser är Franska rivieran och Namibia. Ett minst sagt spännande forum för en gammal torvmosse i Småland!  

Tingsryds Turistbyrå

Telefon +46 (0)477 441 64 
Skyttegatan 2, 362 22 Tingsryd 
E-post till Tingsryd Turistbyrå

Säsongsöppen turistbyrå 2016: 15 juni - 27 augusti.

Vardagar: 10.00 - 18.30
Lördag: 10.00-13.00
Söndag: Stängt

Övrig tid kan du köpa fiskekort och kartor vid bibliotekets reception i samma lokal. Turistbroschyrer och surfdator finns tillgängligt året om. 

Hitta hit: GPS koordinater: N 56° 31’30.00’’ E14° 58’46.61’’

Made in Tingsryd!

Få en försmak av Tingsryd! 

Oavsett om du vill njuta av lata dagar vid stranden eller fylla ledigheten med naturnära aktiviteter så har du ett paradis här.
Vi som redan upptäckt området vill gärna ge dig ett smapkrov med denna film som är helt och hållet Made in Tingsryd!

Välkommen att samla dina bästa semesterminnen!