Simning

Dela ditt evenemang hos oss

Om du som förening eller företag anordnar ett evenemang som riktar sig till allmänheten finns det chans att synas i vår evenemangskalender.

Visittingsryd.se är den officiella digitala besöksguiden och drivs av Tingsryds Turistbyrå, Tingsryds kommun. Hemsidan syftar till att informera, inspirera och uppmärksamma både lokalbefolkning och tillfälliga besökare på det nöjesutbud som finns att tillgå inom kommunens gränser. Det kan handla om öppettider för en loppis, fiskemöjligheter i en av våra sjöar eller information om ett specifikt evenemang. Visittingsryd.se gästades under 2015 av drygt 40.000 unika besökare. Många av dessa tittar i evenemangskalendern. Anordnar ditt företag eller förening något slags evenemang är ni alltså välkomna att medverka i kalendern. Det finns några små punkter som dock ska uppfyllas: 

* Evenemanget är öppet för, och riktar sig till, allmänheten. 
* Ett evenemang innehåller någon form av underhållning som man passivt kan beskåda. Det kan vara en föreläsning, levande musik, cirkus etc.
* Evenemanget ligger i Tingsryds kommun. 

Via länken nedan skickar du information om ditt evenemang som hamnar i Turistbyråns inkorg för vidare behandling. Skicka också gärna ett separat e-mail med en eller fler bifogade bilder som kompletterar texten, kanske från tidigare års evenemang, till vår e-post i nedre vänstra hörnet. Dit kan du också maila övriga frågor om besöksnäringen i kommunen så gör vi allt för att besvara dessa på bästa sätt. 

Välkommen att sprida ditt evenemang, tillsammans håller vi bygden levande!

Marknadsför ditt evenemang HÄR!